Beierholm

 
”Jeg har ikke været i nærheden af noget så virkelighedsnært før!
Det modspil vi fik fra skuespillerne gav så meget læring!”
Jan Carøe Sørensen
Hobro

”Man føler sig hensat til situationen, som var den reel. Jeg har prøvet rollespil 100 gange før, det det her er første gang det har fungeret
Jeg fik i den grad øje på kropssprogets betydning ved at arbejde sådan her”

Dennis Høyer
Frederikshavn

Dette var bare nogle af de udtalelser, som deltagerne fra Beierholm kom med efter at ha oplevet træning af konflikter overfor professionelle erhvervsskuespillere fra ACT!
Nysgerrig på hvordan: Læs mere her

 

 


 

 

 

ACT! har lavet dillemmaspil med Skatteafdelingen i Beierholm. Temaet for dagen var dilemmaer i en skatterådgivers hverdag, lige fra styring af den enkelte hverdag til håndtering af vanskelige rådgivningssituationer. 

”Dagen forløb rigtig godt, det var godt ledet og sammensat. Der blev skabt gode rammer for at alle kunne og ville give udtryk for egne opfattelser. En god og humørfyldt dag.

Arbejdet i løbet af dagen var med til at skabe større sammenhæng og –hold i afdelingen. Større respekt og forståelse for forskellighed. Det er godt at kunne le sammen, og det er endnu bedre at kunne løse svære situationer sammen. Lære at se nuancer i de andres holdninger og opfattelser.

Det mest udfordrende for deltagerne har givetvis været at skulle være sammen en hel dag og arbejde med ikke-faglige emner – åbent og ærligt. Af størst værdi har været oplevelsen af at have fælles fokus på afdelingen, og at alle ønsker at det skal være et rart sted at være. Hermed skabes forudsætningerne for et bedre produktionsgrundlag og kvalitet i arbejdet.”

Asger Lehmann Høj
Skatteafdelingen
Beierholm
  


ACT! har endvidere samarbejdet med Beierholm i forbindelse med ledelsesudvikling. Herunder træning af medarbejderudviklingssamtalen, den svære samtale og kommunikation på arbejdspladsen.

"En utrolig udbyttegivende dag. Dagen har givet basis for en bedre dialog med medarbejdere og andre - både til MUS samtalen, men også i mange andre situationer.
Det var kun ærgerligt, at der ikke var flere af mine kollegaer rundt om i landet, der fik del i oplevelsen.”

Vivi Ruseng Hansen
Statsautoriseret revisor
Beierholm