Danfoss


ACT! har et løbende samarbejde med Danfoss, der benytter ACT!s skuespillere til lederudvikling og træning af medarbejdersamtaler.


ACT! giver lederne mulighed for træne de fire forskellige ledelsesstile i situationsbestemt ledelse og analysere og træne situationerne overfor professionelle skuespillere. Skuespillerne kender teorien og kan give den bedste feedback og udfordring i rollen som medarbejder. 

"Når lederne træner overfor skuespillerne fra ACT!, er det et højdepunkt i kurset. Det flytter noget for dem! Vi kommer så tæt på virkeligheden, som vi kan i en træningssituation, samtidig med at det er trygt og sikkert for deltagerne. 
Det er ligesom en sandkasse, hvor man kan lege og øve sig uden at slå sig, når man falder. Lederne kan øve sig uden at skulle spekulere på, om deres medarbejdere synes, de er helt håbløse.

 

Fordelen ved at træne overfor skuespillere er, at de er tilstede i nuet, så det bliver ægte. Skuespillerne falder ikke ud af rollen, som lederne har en tendens til, hvis de træner over for hinanden. De kender jo hinanden fra de foregående dage. Og lederne har ikke svært ved det. Tværtimod – det ville være mere akavet, hvis de skulle sidde overfor de andre deltagere eller deres medarbejdere." 

Peter Braun
Senior Leadership Consultant
Group People and Organisations
Danfoss