rebild kommune

 

ACT! var med på en konference om trivsel og dialog for ledere, tillidsrepræsentanter og sikkerhedsrepræsentanter i Rebild Kommune.

ACT! lavede forumteater i tre forskellige scener, der omhandlede trivsel, dialog og kultur på arbejdspladsen, trivselssamtaler samt trivsel på den politisk ledede arbejdsplads.

ACT! samarbejdede med konsulenten Lene Warming fra Warminghus, der holdt oplæg.

"Samarbejdet og ACTs måde at gribe tingene an på, har været præget af stor professionalisme og god viden om og indlevelse i det kommunale område.
Dialogen og sparringen med ACT! før mødet forløb optimalt. De fik hurtigt sporet sig ind på, hvad opgaven handlede om, og kom med bud på konkrete cases målrettet Rebild Kommunes forskellige arbejdspladser. 

ACT! udviste på selve dagen stort engagement og gik til emnet med stor viden, engagement og en god portion humor. Den store deltagerinvolvering bevirkede, at deltagerne var meget opmærksomme og aktive under seancen. Det var tydeligt for deltagerne, at ACT! vidste noget omkring det her område - tillidsrepræsentanter osv. - og det gjorde en stor forskel."

Pernille Byskov Hillersborg
HR-Udviklingskonsulent