Huntleigh Healthcare


ACT! afviklede en workshop omkring salgstræning og gennemslagskraft for kundekonsulenter fra Huntleigh Helathcare.


Deltagerne udtaler blandt andet:

"Jeg fik rigtig meget ud af denne dag. Jeg var på forhånd ganske negativ. Jeg synes, jeg fra mit tidligere konsulent job har prøvet så meget af sådan noget sælgerkursus pjat. Men disse mennesker var ganske professionelle. Og jeg fik rigtig meget ud af denne dag.
Man kan ikke undgå at lære noget."

"Jeg synes dette er en fantastisk chance for at arbejde med fokus, fremtoning og kundekontakt på en ”ikke pop-smart måde”.
Egentlig meget i Huntleighs ånd, hvis jeg skal prøve at beskrive en sådan. Godt gedigent arbejde med tanke bag.

"Ja, jeg fik noget ud af det - ganske simple redskaber som bl.a. er: husk klar formulering, undgå overflødige ord, vær tekstnær, brug intuitionen aktivt.
Det var en rigtig god intens og lærerig dag. ACT! formåede at skabe et trygt og spændende miljø, som har givet enkle redskaber der kan arbejdes videre med i praksis.
Jeg vil bestemt anbefale det til mine kollegaer. Jeg har allerede anbefalet det til andre!” 
 
"Dagen i Århus var meget inspirerende, det styrkede meget ens selvtillid. Den situation som jeg syntes er sværest, er forhandling med en stille og arrogant person.
Det var da skuespilleren kom ind og spillede sin rolle, hvor jeg lærte at stille de rigtige spørgsmål, som ikke kunne besvares med 'ja' og 'nej'.
Jeg vil klart anbefale det til andre, også uden for Huntleigh.
For mit vedkommende var det meget lærerigt.”