Sygehus Sønderjylland

 

ACT! faciliterede et samlet forløb for HR-konsulenter, der drejede sig om omplaceringssamtaler.

Dagen bestod af oplæg fra en konsulent fra AS3 outplacement. Derefter en træningssession med en processkuespiller fra ACT!, der trænede samtalerne med HR-konsulenterne. Situationerne blev improviseret frem på stedet i samarbejde med deltagerne.

"Godt samarbejde og hurtig respons på henvendelser.
Det var super, at ACT! koordinerede med AS3, så vi fik en samlet løsning.

Processkuespilleren var god, og han var i stand til at ændre planer undervejs i træningssessionen.
[Det var en udfordring] at spille de realistiske situationer igennem sammen med processkuespilleren. Skuespilleren udfordrede os virkeligt, og vi kom ud på dybt vand i nogle situationer, vi ikke var forberedt på.
Det var derfor også rart at spille situationerne igennem igen, hvor vi kunne korrigere de ting, vi ikke synes gik godt første gang.

Vi er som konsulenter blevet trænet i at kunne gennemføre omplaceringssamtalerne på en værdig og ordentlig måde.
Vi føler os forberedte på de kommende samtalerunder og er blevet mere sikre på vores rolle som HR-konsulenter i forhold til omplaceringssamtalerne."

Anne Tolstrup Gregersen
HR-konsulent
Sygehus Sønderjylland

  


ACT! brugte forumteater på en dialogworkshop om psykosocialt arbejdsmiljø for Sygehus Sønderjylland.

Målet var at få diskuteret og reflekteret omkring psykosocialt arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling, de sociale og interpersonelle relationer.

ACT!s erhvervsskuespillere spillede to situationer omkring stress og kriser / traumatiske hændelser. Omkring disse situationer, faciliterede ACT!s proceskonsulent en engagerende debat og fælles refleksion over emnerne.

 

Ønsker du en personlig udtalelse fra Sygehus Sønderjylland, så kontakt ACT!, så udleverer vi reference og kontaktperson.