Horsens Kommune

HR

Endelave færgefart

 

 


 

HR

ACT! har samarbejdet med Horsens Kommune om et forløb i træning af kommunikation - både den interne kommunikation og kommunikation i mødet med borgeren.
Horsens Kommune igangsatte forløbet med en kick-off dag, hvor ACT! bidrog med en række forskellige illustrationsspil, der skulle sætte fokus på emnet.

Efterfølgende har ACT! afholdt træningsdage med 1:1 kommunikationstræning overfor en processkuespiller.

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med ACT! i forbindelse med at styrke kommunikation og samarbejde for medarbejdere i Horsens Kommune.

I første omgang var ACT! med til at tilrettelægge en kick-off dag der havde til formål at præsentere medarbejdere i Horsens Kommune for forskellige tilbud for kommunikationstræning. Dette blev en forrygende eftermiddag, hvor også lattermusklerne blev godt trænet.

Efterfølgende har ACT! med succes forestået systemisk inspireret kommunikationstræning for medarbejdere i mindre grupper.
Forløb, som deltagerne melder tilbage om, at de har haft stort udbytte af at deltage i. "

Kim Enghoff
Udviklingskonsulent
Horsens Kommune, HR

 


 

Endelave Færgefart

ACT! har gennemført forløb omkring ekstern kommunikation og service for ansatte på Endelave Færgefart.

Deltagerne trænede kommunikation og udfordrende situationer med 1:1-træning og rollespil.

”Jeg er ovenud tilfreds! Det var et rigtig godt forløb, der ramte vores behov. Vi har desuden fået belyst helt konkrete ting at gå videre med og målbare ting at følge op på. Jeg kan varmt anbefale ACT!.”

Anders Bech Frandsen
Overfartsleder
Endelave Færgefart