BEC - Bankernes EDB Central

BEC har gennem mange år arbejdet med anerkendende kommunikation og kollegial feedback. Men med mange nye medarbejdere var det tid til en kort genopfriskning. Så som en hurtig godbid i en travl hverdag udførte ACT! små situationsspil i de åbne kontorlandskaber udspillet af professionelle skuespillere.
Situationerne de udspillede på max. 2 minutter var klassiske feedback situationer, hvor medarbejderne der kiggede på, blev bedt om at reflektere over og give indspark til hvordan de ville håndtere disse situationer og hvordan de tænker effektiv feedback bedst fungere på deres arbejdsplads. På den måde var indsparket ikke mere end en kort ”simuleringspause” for deltagerne hvor de på en finurlig og lærerig måde fik en aha-oplevelse, der, efter sigende, lever endnu efter vores forsvinden….:)
Læs mere om illustrationsspil her 

 

ACT! bidrog med en proces på BECs lederseminar for ca. 80 ledere og projektledere. Fokus var på ny ledelsesadfærd.

ACT! brugte forumteater og faciliterede desuden dilemma- og øvelser i ledelsesadfærd. ACT! arbejdede med en blanding af plenum og gruppearbejde.

"Samarbejdet har fungeret godt. Jeg har oplevet ACT! som fleksible og åbne overfor vores ønsker og stramme deadlines.

Deltagerne fra seminaret mente, at konsulenterne fra ACT! var et godt indslag i seminaret, et frisk pust og gode til at sætte gang i debat og fokus på adfærd. Oplevede, at teorien blev omsat til noget mere konkret.  

[Det mest udfordrende var] At skulle spille sammen med professionelle skuespillere – det var også det, der gav størst effekt."

Ann Ilsøe Hvid
Udviklingsdirektør
BEC