TREFOR

 

ACT! faciliterede en forumteaterproces for TREFOR omkring stress og trivsel på en intern konference om emnet. Både medarbejdere og ledelse deltog på dagen.

Konferencen var en del af et forebyggende projekt omkring mental sundhed og stress på arbejdspladsen.

"Vi har oplevet tryghed og professionalisme i vores samarbejde med ACT!. De var gode til at fange og tydeliggøre vores ønsker og behov.
Vi overværede generalprøven på processen, og her fik vi både mulighed for at finpudse situationerne samt fik indsigt i teknikkerne og overvejelserne bag, hvilket skabte stor tryghed og forventning til processens udbytte.
På selve dagen kom mange deltagere på banen på dagen. Lige fra udekørende medarbejdere til repræsentanter fra den øverste ledelse. Og både medarbejdere og ledelse har efterfølgende snakket meget om emnet og processen.
ACT! skabte en tryg stemning og fælles referenceramme, og vi fik åbnet for den dialog omkring stressforebyggelse og trivsel, som vi havde håbet på."

HR-afdelingen
TREFOR

 

Ønsker du en personlig udtalelse fra TREFOR, så kontakt ACT! på info@a-ct.dk eller tlf. 87 41 69 64 så udleverer vi reference og kontaktperson.