Detaildivisionen

 

ACT! har afviklet ledertræningsforløb i forskellige virksomheder, hvor Detaildivisionen har haft den primære konsulentfunktion og tilrettelagt forløbet i samarbejde med kunden.
Detaildivisionen har brugt ACT!s skuespillere til ledertræning af vanskelige medarbejdersamtaler. Deltagerne har været ledere på forskellige niveauer.

Formålet med træningen har været, at lederne skulle prøve samtaleteknikker i forskellige situationer, med mulighed for at blive udfordret personligt. Det var ligeledes vigtigt, at lederne fik mulighed for at opleve forskellige reaktionsmønstre, fra ”medarbejderne” (skuespillerne).

”Det gav stort udbytte for deltagerne at blive tvunget ud af deres ’comfortzone’ og blive udfordret markant.
Og det var netop udfordrende, at skuespillerne kunne spille så forskellige reaktioner. Kursisterne vidste ikke, hvad der skete, og måtte ’føle’ sig frem.

Jeg har været godt tilfreds med samarbejdet med ACT! både før og efter selve forløbet. Hvis der er opstået udfordringer, er de blevet klaret professionelt.
ACT! har været en samarbejdspartner, der har hjulpet os med at udfordre vores kursister på den helt rigtige måde. Det har gjort, at vi er kommet i mål.”

Lars Bang
Underviser
Detaildivisionen