Forandring i det offentlige

12. marts 2015

 

Forandringerne presser kommunale arbejdspladser og det psykiske arbejdsmiljø lider på mange kommunale arbejdspladser.

Odder Kommune er ingen undtagelse, så de engagerede ACT! til at hjælpe arbejdsmiljøgrupperne.

 

En temadag med ACT!

120 deltagere fra arbejdsmiljøgruppen i Odder Kommune var samlet for at komme op med håndterbare løsninger til arbejdspladsen, hvor de mange sammenlægninger af daginstitutioner, reformer på folkeskoleområdet, kultur paradigmeskift på ældreområdet og effektiviseringer på teknik og miljø giver uforudsigelige hverdage.

Arbejdsmiljøgrupperne er på hårdt arbejde for at kunne hjælpe og understøtte disse forandringer og sikre at arbejdsmiljøet kan trives.

 

HR-konsulent Ulla Salling udtaler om dagen med ACT!:

"En inspirerende dag, som både ramte en række af hverdagens udfordringer i forandringsprocesser og gav tid til refleksion og dialog om vores arbejde med forandringer som ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.
En god vekslen mellem illustrative spil og oplæg om forandringer, og en superskarp opsamling på refleksioner over spillene.

Dygtige skuespillere, og tekstforfattere, som både forstår arbejdspladsens sprog og hurtigt og præcist er i stand til at ”oversætte” og bruge input fra deltagerne – og krydret med en rigtig fin humor.

Samarbejdet med ACT! var tæt på perfekt. Super god forståelse af intentionen med vores arrangement, så det ramte det vi gerne ville opnå."

 


Læs mere om, hvordan vi arbejder med forandringsprocesser eller ring på 87 41 69 64 hvis du vil vide mere.