Tillidsrepræsentantens sværeste opgave

31. marts 2016


ACT! samarbejder med Teknisk landsforbund i forbindelse med deres uddannelse af tillidsrepræsentanten og Træningen af tillidsrepræsentanterne i konkrete dilemmasituationer giver så god mening for deltagerne at ACT! fortsætter med at iscenesætte og styre processen for deltagerne i formen forumspil.
"Vores oplevelse er at der altid vil være brug for at snakke om og reflektere over hvordan man kan håndtere svære dilemmaer som TR – og deltagernes begejstring handler ofte om at de får lov at gøre det selv – men i et trygt forum,"
Gennem vores mangeårige samarbejde, bliver et af de mere og mere springende punkter og svære emner, som påkalder sig tillidsrepræsentanten; Stress!
Hvordan opdager jeg signalerne – hvilke særlige forpligtelser skaber det hos TR – hvordan agere jeg i dialog feltet mellem leder og eks. stressramt medarbejder – hvad hvis det er mig, som er stressramt?

 
Teknisk Landsforbund siger om samarbejdet:

 "Et centralt udbytte for deltagerne er, at der i et dilemma/vanskelig situation altid er flere muligheder for at angribe og løse situationen.
Herudover er spillet en øjenåbner for deltagerne, der via spillet og deres egen ageren får syn for sagn på, at de – som TR – har flere instrumenter at spille på. Og der er ingen tvivl om, at en del af deltagerne vil tænke i dilemmaspil ind i deres gøren og laden fremover som TR.
Samarbejdet med ACT har været upåklageligt. De indgåede aftaler overholdes altid til punkt og prikke, og der er altid en evaluerende telefonsnak efterfølgende."