Vandcenter Syd

ACT! var med til at sætte psykisk arbejdsmiljø på dagsordenen hos Vandcenter Syd, Odense. Vi skabte en dag, hvor deltagerne gennem forumteater fik vist 3 forskellige spil, der afspejlede nogle af de udfordringer som deres trivselsundersøgelse tidligere havde adresseret:
Mobning
Stress
Kommunikation

Således blev deltagerne efterfølgende bedt om at reflektere over genkendelige temaer, hvordan ledelse og struktur skulle være og hvordan medarbejderne selv gerne ville kommunikere i disse situationer. Denne dag var en oplægger til deres videre opfølgning omkring trivselsmåling og handleplaner


Kunden udtalte efter arrangementet:
Dagen var meget vedkommende for os, der var en høj grad af involvering og den satte gang i mange tanker, ved at bringe alvorlige emner i spil på en rigtig god måde.
Samarbejdet med ACT! har været rigtigt fint og professionelt gennem hele forløbet. De er gode til at lytte i forberedelsesfasen og justere så det passede ind her. På dagen fungerede både skuespil og proces rigtig godt, hvor der blev skabt et tillidsfuldt rum for 200 mennesker. Godt gået! og fint med opfølgning efter selve dagen.
Det der var særligt godt for os, var at det har skabt en masse eftertænksomhed blandt deltagerne og vi fik adresseret svære emner – Vi taler meget om at have en tillidsfuld dialog – det havde vi her!
Det gjorde, at der blev skabt et rigtigt godt afsæt til den kommende gennemgang af resultaterne fra APV/trivselsmålingen, så at vi for alvor har taget fat på dialogen om disse svære emner – det kunne vi ikke have gjort på samme måde uden jeres skuespil og proces. Vi kan høre på vores kollegaer at dagen har gjort indtryk, og at de ser frem til at drøfte emnerne lokalt når vi gennemgår resultaterne fra trivsel og APV undersøgelsen.
De syntes alle at måden at arbejde med emnerne var alletiders. Så alt i alt – lige det vi havde ønsket os

 
Linda Keldmann

HR konsulent, Vandcenter Syd