Niels-Ulrik Kofoed


Niels-Ulrik Kofoed er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi.

Og har i snart 30 år beskæftiget sig med forskellige aspekter af teater, erhvervsteater og Tv-filmproduktion både som skuespiller og instruktør.

Han er desuden uddannet ingeniør i Danmark og England, har en diplomuddannelse i ledelse, samt en NLP-Practitioner uddannelse med fokus forandringsprocesser og kommunikation.

Niels-Ulrik har mere end 20 års erfaring fra det private erhvervsliv, heraf en lang årrække som projektleder, gruppeleder og del af ledelsen i en rådgivende ingeniørvirksomhed.

I den funktion har Niels-Ulrik beskæftiget sig med mangeartede opgaver såsom afvikling af kurser, præsentationer på konferencer, personaleledelse, strategiudvikling, salg og markedsføring, implementering af ny organisation, konflikthåndtering, håndtering af stress-ramte medarbejdere, udvikling og implementering af MUS-koncept samt afholdelse af MUS. Han har ligeledes beskæftiget sig med rekruttering herunder analyse af kompetencebehov, formulering af jobopslag, afholdelse af samtaler og udvælgelse af kandidater.

Grundet studiet i England og deltagelse i mange internationale projekter kan han gennemføre job på engelsk på forhandlingsniveau.


Læs mere om, hvad en erhvervsskuespiller fra ACT! kan.