Slagelse kommune og stresshåndtering

17. maj 2017


ACT! var afsted til en festlig dag med et alvorligt emne, hvor vi faciliterede en række dilemmasituationer ved hjælp af forumteater.
Deltagerne oplevede en rød tråd gennem hele dagen. Først fik deltagerne et teoretisk oplæg om stress, dens påvirkninger, hvilke signaler man skal holde øje med og en række værktøjer. Herefter gik ACT! på og fik omsat en række diagnose værktøjer igennem de levende dilemmaspil, så deltagerne fik brugt værktøjerne på stedet. Læs mere om stresstrappen her.Kunden udtaler om dagen:
ACTs bidrag til dagen, var rigtigt godt. Vi har oplevet det her med forumteater tidligere og jeres formåede lige at gøre det én tand bedre, ved at skabe en sammenhæng mellem de forskellige oplæg for dagen for så at kunne omsætte det hele i spil.
ACT! inddragede begreber vi bruger i hverdagen, som gav genkendelse, refleksion og grin for deltagerne. Og skabte en rød tråd for hele dagen ved at få deltagerne til at reflektere over de stress værktøjer som de havde fået præsenteret tidligere på dagen. Alt i alt en go dag og skuespillerne var dygtige”

Tom Hansen arbejdsmiljø konsulent

Slagelse kommune