Den svære samtale

9. december 2017


To af vores skuespillere fra ACT! fik fine roser med på vejen efter en træningsdag med nye ledere fra BDO. Formålet var at træne dem i at kunne tackle og håndtere svære følelser og modstand fra medarbejderne. Lederne fortæller skuespilleren om svære dilemmaer og situationer, de har siddet i overfor en medarbejder. ACT skuespilleren omsætter det på stedet og gennem små rollespil udfordre lederen at prøve forskellige måder at håndtere situationen på. Således at kommunikationen bliver hensigtsmæssig med medarbejderne og så at lederne bevare en ordentlig relation, der sikre et fremtidigt samarbejde og godt arbejdsmiljø. Også selv om situationen kan være svær.
Læs deltagernes tilbagemeldinger her:

ACT! var super, det var rigtigt godt selv at være på, og at overvære de andre. Den løbende evaluering af hver seance var god.

ACT! var rigtigt gode – det giver et meget bedre situationsspil, at det er professionelle man spiller overfor og som gør det rigtigt godt.

Fedt med inddragelse af ACT! på dag 2. Det gav noget mere, at prøve det på egen krop i stedet for teori.

Rigtigt godt indspark, bør indgå i fremtidige kurser.

Jeg deltog kun på anden dagen, som omfattede den svære samtale og træning kommunikation ved møder. Dette var nok det bedste udbytte jeg pt. har fået fra kurserne. Dette udelukkende pga dygtige fascilitatorer ved eksterne undervisere, samt indlevende evaluering fra medkursister. Et fantastisk værktøj til brug i praksis.

Det var rigtigt godt med ACT! og træning i den svære samtale. Det var også godt det var en hel dag med træning.