BDO & ACT! samarbejder om ledertræning i 2018/2019

21. oktober 2018


BDO og ACT! har indgået et samarbejde omkring varetagelse af ledernes træning i 2018 og 2019. ACT!s skuespillere kommer til at udfordre lederne til at håndtere samtaler i eks. cases som disse:

Info til lederen


Du har indkaldt en medarbejder til en opstartssnak efter et længere sygdomsperiode med stress. Medarbejderen er kendt for at være loyal og dygtig, og du glæder dig til igen at kunne sende opgaver til medarbejderen, som andre ikke har kunnet løse så godt, som han/hun gjorde det før sygemeldingen. Du synes ikke selv, at medarbejderen sendte stresssignaler før sygemeldingen. Han/hun blev jo bare syg fra dag til dag. Medarbejderen er en forsigtig og stille person, og du er i tvivl om, hvordan I kommer bedst muligt i gang.


Således kan skuespilleren spille på forskellige udfordringer, som lederen skal prøve at håndtere og ikke mindst med mulighed for at analysere på kropssprog, få viden og indsigt i tanker og følelser hos medarbejderen + hvordan du/man som leder virker og hvilken kommunikation der kan virke hvordan.