Tanja Phaff Louring


Tanja Phaff Louring er uddannet skuespiller på Teaterstudio, Aarhus og har forfattet bogen "Skuespilteknik med børn og unge - en håndbog til underviseren."  


Tanja Phaff Louring er uddannet skuespiller på Teaterstudio, Aarhus og kandidat i virksomhedskommunikation med bachelor i dramaturgi og retorik & formidling.

Tanja Phaff Louring har undervist og instrueret i teater for både børn og voksne siden 2000 hvilket bl.a. har resulteret i bogen: "Skuespilteknik med børn og unge - en håndbog til underviseren." (Forlaget DRAMA).
Tanja Phaff Louring har derudover 14 års erfaring med improvisationsteater.

Desuden er hun projektlederuddannet fra Aarhus Købmandsskole med fokus på fundraising. 

 

Læs mere om, hvad en erhvervsskuespiller fra ACT! kan.

 


Udtalelse fra kunde om Tanja:
ACT! lavede en temadag om teamopbygning med Djurslands bank, Grenaa afdelingens ca. 27 rådgivere og servicemedarbejdere.

"Samarbejdet med ACT! har været absolut perfekt, med entusiasme, begejstring, kreativitet m.v. Dejligt uformelt miljø og meget imødekommende leder. Det var helt igennem en fin dag, hvor Tanja fra ACT! ydede det vi havde forventet - og mere til.

Konkret har vi allerede set masser af eksempler på, at de ting som deltagerne lovede sig selv og teamet at lave om – det har de overholdt.
En utrolig entusiasme – og flotte tilbagemeldinger på en hyggelig dag.
Alle roser Tanja fra ACT!´s rolle."

Peter Lading Sørensen
Afdelingsdirektør
Djurslands Bank, Grenaa